RAFTING

REKA MURA

Petanjci-Otok ljubezni (Ižakovci)   16 km          cca 2,5 h          18,00 €
Krog-Otok ljubezni (Ižakovci)           9 km          cca 1,5 h          16,00 €
Veržej-Otok ljubezni (Ižakovci)        5 km           cca 40 min     14,00 €

REKA DRAVA

Gornji Kuršanec-jezero Varaždin (Hrvaška)    10 km    cca 2,5 h    20,00 €

OPIS IZLETA

Prihod na dogovorjeno mesto, kjer vas prijazno sprejmemo. Srečali se boste z vodnikom, ki vas bo spremljal na vašem doživetju in bo poskrbel, da bo ta dan ostal za vedno v vašem spominu. Prejeli boste vso potrebno opremo (rešilni jopič in veslo). Obleke in vse ostale stvari, ki jih na spustu ne potrebujete, pustite v vozilih. Pred spustom vam bo vodič nazorno podal vsa potrebna navodila in pravila za varen spust in odgovoril na vaša morebitna vprašanja. Potem se podamo na sam spust. Večkrat se bomo ustavili in na postankih na zabaven način poskrbeli za še pristnejši stik z reko. Na cilju vas bodo pričakala vozila s rezervnimi oblačili. Po spustu se vam bo prileglo odlično kosilo v naravnem okolju, kjer še vozi brod, ki vas na tradicionalen način prepelje  čez reko in nazaj.

Cena vključuje: pijačo dobrodošlice, pomoč pri organizaciji in izvedbo raftinga, prevoz potrebne opreme in vodnikov na start te odvoz iz cilja, plovbo na atestiranih raft čolnih pod nadzorom in vodenjem licenciranih vodnikov rafta, izposojo obvezne varnostne opreme (rešilni jopič ki ustreza standardom-CE norma) in vesla, asistenco za nudenje prve pomoči, animacijo med samim spustom, izposojo vodotesnih torb, fotografiranje ter druge potrebne naloge.

Cena ne vključuje: prevoznih stroškov do destinacije in stroškov nastalih po osebnih naročilih.

Minimalno število udeležencev je 6 oseb.

Sezona: ugodne vremenske in vodne razmere

Vsak udeleženec se spusta udeležuje na lastno odgovornost in odgovarja za svojo lastnino (mobitel, fotoaparat, denarnica…). Zaradi varnostnih razlogov si pridržujemo pravico do odpovedi spusta ob morebitni visoki vodi oz. drugih vremenskih neprilikah.

Dodatno

Za vas lahko po končanem izletu organiziramo piknik, rezerviramo mizo v restavraciji ali pa poiščemo ustrezno namestitev.

Spust izvajajo vodniki rafta z licenco RAFTING ZVEZE SLOVENIJE!

UDELEŽENCI NA SPUSTU SODELUJEJO IZKLJUČNO NA LASTNO ODGOVORNOST!

POGOSTA VPRAŠANJA RAFTING (pdf)