RAFTING

Ponudili vam bomo najboljšo možnost za vaš RAFTING izlet glede na velikost in želje vaše skupine. Pri tem bomo upoštevali vodostaj MURE in vremenske razmere. Naše RAFTING ture omogočajo umirjen izlet brez hitenja. Sporočite nam, kateri datum in ura odhoda bi vam najbolj ustrezala in prilagodili bomo RAFTING izlet vašim željam in pričakovanjem.

OPIS IZLETA

Prihod na dogovorjeno mesto, kjer vas prijazno sprejmemo. Srečali se boste z vodnikom, ki vas bo spremljal na vašem doživetju in poskrbel, da vam bo ta dan za vedno ostal v lepem spominu. Prejeli boste vso potrebno opremo (REŠILNI JOPIČ in VESLO). Obleke in vse ostale stvari, ki jih na spustu ne potrebujete, pustite v vozilih. Pred spustom vam bo vodnik nazorno podal vsa potrebna navodila in pravila za varen spust in odgovoril na vaša morebitna vprašanja. Potem se podamo na sam spust. Večkrat se bomo ustavili in na postankih na zabaven način poskrbeli za še pristnejši stik z reko. Na cilju vas bodo pričakala vozila s rezervnimi oblačili. Po spustu se vam bo prileglo odlično kosilo v naravnem okolju, kjer še vozi brod, ki vas na tradicionalen način prepelje  čez reko in nazaj.

CENIK RAFTING

PETANJCI – OTOK LJUBEZNI (IŽAKOVCI)
16 km   2 – 2,5 h   18,00 €/osebo

KROG – OTOK LJUBEZNI (IŽAKOVCI)
9 km   1 – 1,5 h   16,00 €/osebo

Minimalno število udeležencev je 6 oseb.

Cena vključuje: pijačo dobrodošlice, pomoč pri organizaciji in izvedbo raftinga, prevoz potrebne opreme in vodnikov na start te odvoz iz cilja, plovbo na atestiranih raft čolnih pod nadzorom in vodenjem licenciranih vodnikov rafta, izposojo obvezne varnostne opreme (rešilni jopič ki ustreza standardom-CE norma) in vesla, asistenco za nudenje prve pomoči, animacijo med samim spustom, izposojo vodotesnih torb, ter druge potrebne naloge.

Cena ne vključuje: prevoznih stroškov do destinacije, prehrane in stroškov nastalih po osebnih naročilih.

Sezona: ugodne vremenske in vodne razmere.

VSAK UDELEŽENEC SE SPUSTA UDELEŽUJE NA LASTNO ODGOVORNOST IN ODGOVARJA ZA SVOJO LASTNINO (MOBITEL, FOTOAPARAT, DENARNICA…).

Zaradi varnostnih razlogov si pridržujemo pravico do odpovedi spusta ob morebitni visoki vodi oz. drugih vremenskih neprilikah.

Spust izvajajo vodniki rafta z licenco RAFTING ZVEZE SLOVENIJE!

POGOSTA VPRAŠANJA RAFTING (pdf)

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA (pdf)


Arhiv