POGOSTA VPRAŠANJA RAFTING

Kdaj je najbolje rezervirati termin za rafting?
Najboljše je, da rezervirate termin takoj, ko ste prepričani, da vam ustreza. Ob rezervaciji je treba navesti: ime, dan in uro prihoda, število oseb in številko mobilnega telefona.  Še vedno pa lahko rezervirate najkasneje tudi en dan prej.

Kako lahko rezerviram želeni termin?
Lahko nas pokličete na +386 41 826 549, +386 1 457 800 ali pošljete elektronsko sporočilo na muramar09@gmail.com. Ob prijavi se vplača 30% akontacija od vrednosti rafting izleta.

Odpoved rezervacije
Je možna do 24 ur pred rafting izletom, kasnejših sprememb ne upoštevamo in jih zaračunamo v celoti.

Ali se rafting izvajaja vsak dan?

Da, rafting se izvajaja vsak dan.

Kaj potrebujemo s sabo, ko se odpravimo na rafting?
Potrebujete le kopalke brisačo, suha oblačila, v katera se preoblečete po koncu aktivnosti in osvežilno pijačo.

Kaj vam damo mi?
Plavalni jopič in veslo.

Ali ima vsak raft svojega vodnika?
Seveda, v vsakem raftu je en strokovno usposobljen in izkušen vodnik, ki ga upravlja in vodi. Poleg vodnika je v raftu lahko najmanj 6 in največ 9 udeležencev.

Kako je poskrbljeno za mojo varnost?
V podjetju MURAMAR strokovno in varno organiziramo rafting izlete. Vodniki so izkušeni športniki, ki Muro in Dravo dobro poznajo in imajo pridobljene vse potrebne licence. Vsa oprema, ki jo uporabljamo pri aktivnostih in vsa obvezna oprema udeležencev je iz najkvalitetnejših materialov in testirana po evropskih standardih.

Kaj pa otroci, ali obstaja starostna omejitev?
Pri nas so otroci vseh oblik in starosti zelo dobrodošli. Tudi, če morda še ne znajo dobro plavati, naj vas ne skrbi. Imamo otroške rešilne jopiče in ostalo opremo. Prav tako so vsi naši vodniki izkušeni reševalci z licenco Republike Slovenije po programu C.

Ali moramo biti izkušeni?
Udeleženci raftinga ne potrebujejo dodatnega predznanja. Poudarjamo tudi, da ne smete biti pod vplivom alkohola ali drugih psihotropnih sredstev. Nosečnicam aktivnosti odsvetujemo.

Ali moram znati plavati?
Da. Ni potrebno, da ste izvrstni plavalci. Povprečne plavalne sposobnosti bodo čisto v redu.

Ali je rafting odpovedan v primeru slabega vremena?
V primeru izrednih vremenskih nevšečnosti, kot so močni nalivi, nevihte s strelami ali toča, pa moramo včasih rafting odpovedati. Zaradi varnosti. Ponavadi prestavimo za nekaj ur ali na naslednji dan. Takoj, ko se vreme umiri se vrnemo na Muro.

Ali lahko rafting odpovemo zaradi nepričakovanih sprememb?
V primeru bolezni ali naravne sile se lahko rafting seveda odpove in se vam vrne denar (v primeru predplačila).


Arhiv